Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Utazás alapadatai

Repülő
2 felnőtt
2019-10-03, 6 nap / 5 éj
ATHÉN-MYKONOS-SANTORINI
Félpanzió
kétágyas
Teljes ár
762.797 HUF

Le ne maradj!

ATHÉN-MYKONOS-SANTORINI

Artablazat


Utazás: repülővel      Szállás: szálloda***+ 3 éj belső kabinban   Ellátás: félpanzió+teljes ellátás a hajón,korlátlan italfogyasztással

Részvételi díj: 299.900,-Ft/fő   Reptéri illeték: 35.000,-Ft/fő Kikötői illeték: 42.000,-Ft/fő 
Egyágyas felár: 85.000,-Ft  Feladott poggyász 20 kg: 24.300,-Ft

Az ár nem tartalmazza

Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Fakultatív programok, Kikötői illeték

Az ár tartalmazza

Utazás repülőgéppel, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Hajókabin

Fekvese

1.nap: Budapest-Athén
Elutazás menetrend szerint, érkezés Athénba a délután folyamán. A szállás elfoglalása. Este közös séta a város szívében.
2.nap: Athén-Mykonos
Reggeli után transzfer a Pireuszi kikötőbe, majd bejelentkezés a hajóra és a kabinok elfoglalása. 11:30-kor indul a hajó Mykonos felé, érkezés a szigetre az esti órákban. Kikötés után séta a Kis-Velenceként is emlegetett városrészben. Középkori épületeit színes, fából készült balkonok díszítik. Felsétálhatunk a híres XVI.századi szélmalmokhoz, ahonnan megcsodálhatjuk a kilátást, majd megtekintjük az 1425-ből származó fehérre meszelt bizánci templomot. A hajó 23:00 órakor indul tovább Kusadasi felé.
3.nap: Kusadasi-Patmos
Reggeli érkezés Kusadasiba. A török tengerparti városban azonnal otthon érzi magát az odalátogató.Kirándulás Epheszoszba az egykori görög poliszba. A 3000 évvel ezelőtt alapított város helyét a legenda szerint a Delphi jós jelölte ki. A meglepően jó állapotban fennmaradt  óváros, a Földközi tenger egyik legnagyobb római kori régészeti lelőhelye, ahol valaha a világ hét csodájának egyike, Artemisz temploma is állt. Megtekintjük többek között Celzusz Könyvtárát, mely egykoron 12.000 tekercset őrzött. Visszautazás Kusadasi kikötőjébe, kihajózás 13:00 órakor, érkezés Patmosba a délutáni órákban.  Fakultatív kirándulási lehetőség a szigeten. Kihajózás az esti órákban.
4.nap: Kréta-Santorini
Érkezés Heraklionba a reggeli órákban, majd kirándulás a sziget leghíresebb régészeti területére Knosszoszba, mely a Minószi civilizáció politikai és vallási központja volt. Miközben sétálunk a palota ma is láható maradványai közt, meghallgatjuk a Minotaurusz legendáját is, majd szabadidő Heraklionban. Santorini szinte függőlegesen épült városa, fehérre festett házaival és kék tetőivel lebilincselő látványt nyújtanak. A késő délutáni érkezés után szabadidő a szigeten. Visszaindulás Athénbe az esti órában.
5.nap: Athén
Kikötés a Pireuszi kikötőben a kora reggeli órában, majd ismerkedés a fővárossal. Athén, az antik görög kultúra jelképe. Autóbuszos városnézés során láthatják az Olympiai Stadiont, a Zappiot, a Parlament épületeit, Hadrianus császár diadalívét és egyéb híres látnivalókat. Az Akropolisz és az Akropolisz Múzeum megtekintése helyi idegenvezetővel, majd séta az óváros (Plaka) kanyargós utcáin. Ezt követően szabadidő vagy fakultatív kirándulás lehetőség Szunionba, hogy megtekintsük a Posszeidon-szentélyt. Sokak szerint innen a legszebb a naplemente az egész országban. Naplemente után indulunk vissza a szállásra.( Ár:17.000,-ft/fő-jelentkezéskor fizetendő)
6.nap: Athén-Budapest
Reggeli után szabadidő, majd transzfer a reptérre. Hazautazás menetrend szerint. Érkezés Budapestre a kora esti órában.


Érintett területek

 • Görögország
 • Athén
 • Santorini
 • Mykonos
 • Athén és környéke

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)