Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

A titokzatos olasz tóvidék- paloták és kertek bűvöletében 5 nap/4 éj

Utazás alapadatai

3 csillag
Busz
2 felnőtt
2019-08-16, 5 nap / 4 éj
A titokzatos olasz tóvidék- paloták és kertek bűvöletében 5 nap/4 éj (***)
Reggeli
2 ágyas (pótágyazható)
Teljes ár
164.610 HUF

Le ne maradj!

A titokzatos olasz tóvidék- paloták és kertek bűvöletében 5 nap/4 éj

Rövid ismertető


Tavak, villák, pálmafák! Aki úgy gondolja, hogy Olaszország másik, páratlan és elragadó oldalával ismerkedne meg a híres városokon és műemlékeken túl, azoknak ajánljuk ezt a programunkat! Tartson velünk elbűvölő és páratan szépségű helyekre, elegáns kertekbe és fényűző paloták környékére, a titokzatos olasz tóvidék lélegzetelállító településeire. Utazzuk körbe az alpesi hangulatú Garda -tavat, a Comói- tó villákkal tarkított partvidékét és nézzük meg együtt a Lago Maggiore egyedülálló látnivalóit!  

Utazás

légkondicionált autóbusszal

Szállás

2 éjszaka a Garda-tó környékén és 2 éjszaka Milánó környékén 3*-os szállodákban

Ellátás (krt)

reggeli, felár ellenében félpanzió

Fel- és leszállási lehetőség


Ingyenes:
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok


2019.08.16-20. (péntek-kedd) 5 nap/4 éj ÜNNEPI HOSSZÚ HÉTVÉGE!

Program


KEDVCSINÁLÓ VIDEÓK: 
Garda-tó és környéke:  ITT!
Comói-tó és környéke:  ITT!
Lago Maggiore szigetei: ITT!

1. nap: Budapest- Verona- Garda-tó 
Elutazás Budapestrôl a kora reggeli órákban, utazás Szlovénián keresztül rövid pihenôkkel. Megállunk Itália legromantikusabb városában, Veronában és megnézzük az ókori Arénát, Júlia házát, a régi kastélyt, a Castelvecchio-t, a Dómot és sétálunk a város terein és utcácskáin. Érkezés a Garda-tó környékén lévô szálláshelyünkre a késô esti órákban.

2. nap: Garda-tó
Sigurtá Park- Borghetto- Peschiara del Garda: Elkezdjük varázslatos utazásunkat a Garda-tó vidékéhez. A Sigurtá park hatalmas kertje bámulatos virágágyásokkal, lótuszvirágokkal tarkított tavakkal és labirintusokkal tûzdelt. Itt akár felülhetünk a kertben közlekedô kisvasútra, vagy akár egy nyitott kisbuszra is, melyekbôl megcsodálhatják a pompázatos virágokba öltözött oázist. Majd felkeressük a romantikus Borghetto-t, mely az ország legszebb falvai közé tartozik. A középkori vár romjain kívül a legérdekesebb a folyó közepén álló, egykori vízimalom köré épült kis lakónegyed. Továbbutazunk a Garda tó partjához, ahol megállunk Peschiera del Garda csatornákkal szabdalt kisvárosában, melyet egy szigeten található 16. századi erôdítmény ural. Szállás a Garda-tó környékén.

3. nap: Comói-tó
Comó város- Bellagio (Villa Melzi)- Varenna (Villa Monastero): A Comói-tó mindenkit elbûvölô látnivalóival ismerkedünk a nap folyamán. Sétálunk Comó városában, melynek pálmafás sétányai és a szökôkutjai mellett a Brunate hegyre közlekedô, lélegzetelállító panorámájú felvonója is említésre méltó. A kikötôbôl elutazunk Bellagio-ba, ahol az elegáns szállodákon kívül a városka híres lépcsôsora és tóparti sétánya, apró boltocskák teszik felejthetetlenné látogatásunkat. Az itt található Villa Melzi belsô része ugyan nem látogatható, de ámulatba ejtô kertje és az onnan nyíló kilátás az egyik kötelezô látnivaló a városban. Tovább hajózunk Varenna-ba, mely egy apró halászfaluból lett az egyik legismertebb település a környék villáinak és az ott lakó hírességeknek köszönhetôen. Elsétálunk a Villa Monastero elragadó épületéhez, majd visszahajókázunk Bellagio-ba, ahonnan buszunkkal a szálláshelyünkre térünk vissza. Szállás Milánó környékén, ahol két éjszakát töltünk el. (Hajójegyek: 35 EUR/fô)

4. nap: Lago Maggiore
Stresa- Borromei-szigetek (Isola Madre és Isola Bella): Reggeli után egy másik lenyûgözô tó vidékére megyünk. Stresa festôi partjához érkezünk, ahol a hóval fedett Alpok mesés hátteret nyújt a városkának. Hajóra szállunk és felfedezzük a Borromei -szigetek legnagyobbikát, az Isola Madre-t.Tovább hajózunk Isola Bella-ra, ahol meglátogatjuk a Borromeo Palotát, Olaszország legszebb barokk épületét. Gyönyörködhetünk az olasz kertmûvészet világszerte híres példájában: a tíz, egymás feletti teraszból és számos szoborból, szökôkútból álló kertben. (Hajójegyek: 35 EUR/fô)

5. nap. Trieszt- Budapest
Hazautazás rövid megállóval Trieszt-ben, a Miramare kastélynál, hogy egy utolsó pillantást vessünk Itália legszebb kertjeinek egyikére. Érkezés Budapestre a késô esti órákban.

Felárak és belépők


Fakultatív programok (min. létszám 25 fő):
Az út részvételi díja az összes programot tartalmazza, csak a közlekedési költségek (hajójegyek) fizetendőek! 

Belépők összesen: kb: 40 EUR/fő

Garda- Sigurtá park: kb. 9 EUR/fő
Comó- Villa Monastero botanikus kert: kb. 2 EUR/fő 
Comó- Villa Monastero kert + múzeum: kb. 4 EUR/fő 
Comó- Villa Melzi: kb. 5 EUR/fő 
Isola Madre(palota,kert)+Isola Bella(palota,kert,képtár)kombinált belépő:kb. 11 EUR/fő
Triesz- Miramare kastély parkja: ingyenes
Trieszt- Miramare kastély: kb. 10 EUR/fő

Közlekedési költségek összesen: kb. 70 EUR/fő 
Comói- tó hajójegy: 35 EUR/fő
Borromei-szigetek hajójegy: 35 EUR/fő 

Fakultatív közlekedési költségek-igény szerint: 
Sigurtá park- kisvasút: kb.3 EUR/fő (kb. 35 perc a körút a kertben)
Sigurtá park- nyitott kisbusz: kb. 5 EUR/fő (kb.1 órás körút a kertben)

Audio guide: 2.500,-Ft/fő/tartózkodás

Minimum létszám

35 fő.

A részvételi díj tartalmazza

autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt és a feltüntetett programokat.

A részvételi díj nem tartalmazza

baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (8 EUR/fő/tartózkodás), és az audio guide költségét. 

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Érintett területek

 • Olaszország
 • Garda-tó
 • Északi tóvidék

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)